Kendime Notlar

Sinir Bozan İnsanlardan Derlediğim 17 Özellik 😊

 

  1. Bunlar insafsızca saatlerce uyuyabilirler. Uyur, uyanır yine yeniden uyurlar. Uyumak hayatlarında anlam ve önem arz eden bir aktivitedir.
  2. Vurdumduymaz bireylerdir kendileri. Köy yanar deli taranır, ifadesini akla getirirler.
  3. Çaktırmak istemezler ama inanılmaz korkarlar. Her şeyden ve herkesten korkmaları mümkündür 😊 Açıkçası bu halleri bazen sevimli oluyor.
  4. Dedikodu ve yalan da hayatlarının tıpkı uyku gibi önemli bir parçasıdır. Bir başkasının hayatını konuşmanın kendilerine bir faydası varmış gibi saatlerce koca ağızlarını ayırarak diğerlerinin hayatlarını konuşurlar. Yalan söylemek ise bu güruh için bir alışkanlıktır; yani öyle en azından günde birkaç kez yapılması gereken bir şey. Doğal bir ihtiyaç 😊
  5. Bir miktar pasaklı olmaları mümkündür. Ancak nadiren bu kişileri de tam anlamıyla bakımlı ve temiz görebiliriz 😊 Bu durumda kesinlikle kendilerince önemli bir işleri vardır. Görev tamamlanınca derhal fabrika ayarlarına geri dönerler.
  6. Bir anda asla iki işi yapamazlar. Mesela araç kullanırken telefonla konuşamaz, yemek yerken sohbet edemezler. Çünkü kafaları karışır.
  7. İş ve işçi bulma kurumu gibilerdir. Buna, sektörde satış pazarlama müdürü olarak faaliyet gösteren bir mühim şahsın, çalıştığı sektörde işi gereği tanıdığı tüm şirketlere bir kuzenini, kardeşini, kardeşinin sevgilisini ve tam yedi adet köylüsünü yerleştirdiğini örnek vermek istiyorum 😊
  8. Bu kimseler gerçekten yardımseverlerdir de zira köyündeki tüm er ve hatun kişiler, hastaneye gitmek için şehre geldiklerinde bu kimsenin evinde kalırlar, yerler, içerler, kendi evleri gibi uzunca bir süreliğine yerleşirler ve bu ulvi şahıs tüm köylülerinin şikayetine uygun bir tanıdık doktor bularak duruma mutlaka er ya da geç! müdahale eder 😊 Ve bir şekilde tüm köy, aile veya kabile bu şahsı ortak platformlarda takdir eder 😊
  9. Bu insanlarımızda bir özel hayat, ev hayatı, bir düzen falan da yoktur. Koloniler halinde yaşayabilirler. 😊
  10. Hayır demeyi bilmezler ya da bilmiyormuş gibi yaparlar.
  11. Bu güzel insanlar ne hikmetse herkes ile iyi anlaşır. 😊 (Böyle kimselerin karaktersiz olduğu, kimin arabasına binerse onun türküsünü söylediği yönünde görüşler vardır )
  12. Saatlerce televizyon izleyebilirler. Bir kitap okuyup, kendimi geliştireyim, hayatıma yeni bir şey katayım, işimle ilgili bir şeyler öğreneyim gibi dertleri yoktur.
  13. Tepki vermeyi beceremezler. Örneğin sipariş edilen çayın soğuk gelmesi onlar için bir şikayet sebebi değildir. Hatta siz bundan şikayet edip, değiştirilmesini talep ettiğinizde, sizi problem yaratıyor olmakla suçlayabilirler. Genel anlamda haklarını korumayı ve eleştirmeyi sevmezler. Sessiz kalırlar.
  14. Bir sıkıntınız olduğunda, bunun detayını öğrenmeyi çok isterler, bu yaklaşımları size bir yol gösterebileceklerini, sizinle konuşarak sizi rahatlatabileceklerini düşündürür. Ama yanılırsınız 😊 Zira sizden verileri tam ve net bir şekilde aldıklarında gereksiz bir iki cümle kurup, konuyu değiştirirler. Zira görev tamamlanmış, gereksiz sırlar öğrenilmiş ve yeni dedikodu malzemeleri hazır edilmiştir.
  15. Bu değişik insanlar sinirlenmezler ve çoğu zaman duygularını da belli etmezler. Kanımca kendileri bir miktar sinsidir ve acılarınızdan beslenirler 😊
  16. Hayatta net bir misyon ve vizyonları yoktur. Bu şeker insanların hayatında prensiplerle karşılaşmazsınız.
  17. Sık sık cüzdanlarını evde, arabada, o an erişilmesi zor veya mümkün olmayan yerlerde unuturlar 😊

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu